Rimowa x Monocle Multiwheel,

Rimowa Monocle Header

Nog vakantie plannen? Mooi. Reis dan meteen als een baas. Check deze Rimowa koffer welke in samenwerking met Monocle is gemaakt. De tering wat een bazenkoffer is dit. Met een inhoud van 61 liter wellicht niet genoeg voor je trip van een maand. Maar iedere trip van twee weken of korter kan prima afgelegd worden met deze koffer.

In tegenstelling tot de meeste Rimowa koffers komt deze in het olijf groen. De voering is fancy. De koffer is gemaakt van polycarbonate en is hierdoor rete sterk. Afsluiten kan met het TSA approved slot. Handing, dan zal die USA border security niet gewoon het mes en breekijzer inzetten om door je spullen te graven, maar kunnen ze gewoon met een masterkey je koffer openen. Deze Rimowa x Monocle kost een week all-in voor een gezin in Turkije en gezien je dat toch niet van plan was te doen, kan je die knaken prima op deze koffer stuk slaan.

Rimowa Monocle

Tags from the story
,
0 replies on “Rimowa x Monocle Multiwheel,”