Visvim Milseet-Folk,

Visvim Maliseet Folk Header

Verdomme, ik wilde zo hard gaan haten over Visvim, maar het lukt me niet. Ik vind deze Maliseet-Folk gewoon knijterhard. Natuurlijk is het way overpriced, maar fuck it. Je leeft maar 1 keer en iedereen kan wel een week zonder eten toch?

Oh wacht, vakantiegeld is net gestort en je ging toch niet op vakantie, want festivals enzo. Dus knaken te over. Dan lijkt me het een eenvoudige must cop deze schoen. De Maliseet-Folk is het logische vervolg op de FTB. De Fransjes hebben plaatsgemaakt voor een Shawl-Collar zoals je ze kent van de echt goede varsity jackets. De moctoe is gelijk wat subtieler in elkaar geklust dan op de FTB. Al met al een prima vervanger me dunkt. Gemaakt van fancy materialen die allemaal de prijs van de schoen niet verantwoorden, maar who gives a fuck? Dump je vakantiegeld bij END, daar liggen deze units op voorraad.

Visvim Maliseet Folk

Tags from the story
,