A.P.C. Chelsea Boot,

A

Laten we nog maar een Kanye knaller het web optrappen. Laten we wel zijn, voordat hij met die geragde Common Projects Chelsea in het grijs suède rondliep had niemand echt interesse in een Chelsea boot. Sterker nog, ik durf te zeggen dat het gros niet eens wist dat een Chelsea boot ook tot de opties zou behoren.

Laat nu het label A.P.C., dat vorig jaar nog een heerlijke blunder maakte en dat recht probeerde lullen met het feit dat de designer een vriend van Kanye is, met een schoen komen die een succes wordt omdat het Kanye is. Volg je me nog? Anyways, A.P.C. heeft een prima Chelsea Boot in de collectie. Zandkleurig suède en een prima shape. Goed onder die strakke raw denim, maar ook prima onder die volledig verwassen denim. Wellicht helemaal van nu een witte denim erover, ook dat kan. Eigenlijk kan alles wel, mits het een denim is. Of een lederen jogger, maar dat is wanneer je Kanye bent. Anyways, check die Chelsea Boots bij Mr Porter.

A.P.C.-Chelsea-Boot

 

Tags from the story
, ,