A.P.C. Saylor Crew Knit,

APC Saylor Crew Knit Sailor

Ja ik dacht dus dat de spelling sailor zou moeten zijn. Maar wie ben ik? En Fransen blijven Franzen. A.P.C. is natuurlijk per definitie eigenwijs en zo noemen zij hun zeemans trui een Saylor Crew Knit. Ik heb echt effe rond zitten klikken her en der. Ik vermoedde dus een typo van onze vrienden van END, maar A.P.C. noemt op hun eigen site deze trui ook de Saylor in plaats van le Marin. De trui an sich is trouwens wel prima, mits je niet teveel last van OCD hebt en dus kan leven met sailor met y. Gemaakt van 100% lamswol uitgevoerd in het ecru met een navy (navi?) streepje. Nu we weer keihard de tropische temperaturen induiken dit weekend en je het daarna met 20 graden buiten weer koud gaat krijgen, wilde ik jullie deze prima trui niet onthouden. Prima op een denim of een chino over een henley of willekeurig kleurig button down shirt. Zoals gezegd, ik vond deze bij END.

APC Saylor Crew Knit Sailor

 

Tags from the story
0 replies on “A.P.C. Saylor Crew Knit,”