Acne Studios Bomber Selo Jacket,

Acne Studios Bomber

Nu weet ik niet of je nog te zitten op weer een bomber. Ik geloof zelfs dat ik al eens beloofd had om niet meer over bombers te schrijven. Maar verdomme deze is dus vet. En dus kan ik het niet laten. Daarnaast stuur ik graag veel mensen door naar END, daar kan ik namelijk de hosting kosten van dit OurBubble gebeuren weer mee dekken. Niets is gratis mensen, vergeet dat niet.

Neemt niet weg dat ik deze Acne Studios bomber echt belachelijk vet vind. De jas kent een slanke fit, is gemaakt van high tech lichtgewicht nylonachtige materialen. En ja de jas is een tikkie shiny, maar niet too much. Dit is zeg maar nog net op het randje van wat kan en wat niet kan. Dankzij de perfecte pasvorm oogt het in ieder geval niet als een parachute en dus kom je met de shiny stof weg. Zo simpel zit het allemaal in elkaar. De afwerking is weer top notch, zoals je mag verwachten van het heerlijke Acne Studios. Minimale branding her en der. Hou op schei uit. Erg tof en voor de hoofdprijs te krijgen bij mijn geliefde END.

Acne Studios Bomber