adidas Ultra Boost zwart / wit,

adidas Ultra Boost

Wow het is me ook niet gegund om iets positiefs over adidas te schrijven. Zonder dollen. Ik had een vette blogpost geschreven over deze adidas Ultra Boost, maar bij het uploaden van de afbeeldingen crashte de hele sodemieterse boel en was ik alle tekst kwijt. En eerlijk waar, het was enkel positief.

Natuurlijk ging het originele artikel over Kanye en de hype rondom de adidas Ultra Boost. Over het feit dat deze schoen mogelijk een van de meest gespotte schoenen gaat worden, nog vaker dan een Max. Ook ging het over het feit dat dit by far een van de meest comfortabele schoenen ever is. Dat de primeknit upper en de boost zool de perfecte combinatie zijn. Ik stipte tevens aan dat de schoen op de foto’s er echt niet uit ziet, maar dat de schoen de beste shape ever kent wanneer je hem bij mensen aan de voeten ziet. Verder raasde ik door over die triple white colorway waar iedereen op aast en dat je beter af bent met deze zwart/wit combinatie van de adidas Ultra Boost. En ik sloot af met iets over een all black versie, hoe vet die zou zijn enzo.

Maar sorry, het lot was tegen mij gekeerd, de hele tekst die echt vele malen beter was dan bovenstaande is foetsie. Rest enkel nog de foto’s van de schoen die je kan scoren bij Stuarts London.

adidas Ultra Boost

Tags from the story
,