AMI – Alexandre Mattiussi – Blazer,

AMI Blazer Header Detail

Wat zei ik, vandaag gaan we Ivyaans. En bij een Ivyaanse garderobe mag een blauwe blazer niet ontbreken. En laat Alexandre Mattiussi , AMI, nu prima blazers in de collectie hebben. Het mag ook geen toeval zijn overigens dat dit label, evenals Incotex, bij zowel Frans Boone als END in de collectie is opgenomen. Ik weet niet wie er bij wie afkijkt, maar ik gok dat de inkopers bij END gewoon met regelmaat naar Sluis toe vliegen om effe op de wensenlijst van Frans te spieken.

Vanuit het noorden van Nederland is het ongeveer naar beide shops even ver reizen, dus vandaar dat ik ze dan ook maar allebei benoem. Mocht je dus op zoek zijn naar die blazer van AMI, vlieg naar Sluis of Newcastle en je kan het scoren.

AMI Blazer

 

Tags from the story
0 replies on “AMI – Alexandre Mattiussi – Blazer,”