Arternative Bomber, dubbelzijdig alles,

Arternative Bomber

Artenative, dat merk dat ik voor het eerst spotte op een grasduinsessie bij Afura, heeft weer een toffe nieuwe collectie gedropt. Nu spotte ik de nieuwe collectie overigens bij FreshCotton. Maar ik vermoed dat jullie beide shops wel onder de bookmarks hebben opgeslagen. Anyways, de nieuwe collectie van Arternative is weer tof, heel tof. Dit Antwerpse label komt vooral met veel roze in de nieuwe collecite. En van een beetje roze is nog geen enkele vent dood gegaan toch?

Vooral deze roze bomber trok mijn aandacht. Vette jas en mocht je even genoeg hebben van al het roze is die jas nog reversible ook. En dan houdt je dus een blauwe jas met roze voering over. Helemaal goed. Beide kanten hebben hun eigen branding. Op de roze kant is deze een stukkie subtieler, maar daar spreek immers de kleur al. De prijs voor deze bomber is best gusntig, helemaal gezien het hier gaat om een vooruitstrevend label uit Antwerpen, de modestad.

Arternative Bomber

Arternative Bomber

Tags from the story