ASICS Gel Lyte III Off White,

ASICS Gel Lyte III Off White

Mocht je niet opzoek zijn naar snekaers, dan is dit niet jouw dag. ASICS heeft enige tijd terug de zoveelste ASICS Gel Lyte III uitgebracht. En ik heb toen liggen snurken, maar spotte toevallig vandaag deze dus gewoon wel op voorraad in alle maten bij de helden van FreshCotton. En hoewel de ASICS Gel Lyte III nu wel in ernstig veel variaties is gedropt en de schoen bijna saai geworden is, heeft ASICS met deze colorway wel weer een topper neergezet. In plaats van een ordinaire triple white is deze schoen nu uitgebracht in een Off White/ Off White variant. Gewoon smerig net niet wit, maar vreselijk mooi. En ik meen me te herinneren dat Off White in fashion land wel een hip ding was is of zou worden, dus je kan gewoon spot on zijn met deze units.

ASICS Gel Lyte III Off White

Tags from the story