Bleu de Paname Tweed Leisure Pant,

Bleu de Paname Leisure Pant Tweed

Die Joggers blijven nog wel een dingetje. Bleu de Paname is een van die labels die al jaren Jogger-achtige broeken in de collectie heeft. Zij noemen deze broeken Leisure Pants. Dit geeft ook meteen aan wanneer je dergelijk broeken dient te dragen, hoewel deze versie van Bleu de Paname wellicht nog vaker uit je kast getrokken kan worden dan de gemiddelde Jogger. Deze Leisure Pant is immers gemaakt van een heerlijke katoenen tweedstof. Op de cuffs na lijkt dit haast gewoon een nette broek. Mooie steekzakken, goeie sluiting. En dit alles Made in France voor een uiterst schappelijke prijs. Check de collectie van Bleu de Paname bij END.

Bleu de Paname Leisure Pant Tweed

 

Tags from the story
,
0 replies on “Bleu de Paname Tweed Leisure Pant,”