Burberry Prorsum Paisley,

Burberry Prorsum Paisley

Net wanneer Kendrick een paar schoenen met Reebok dropt om de bloods en de crips wat dichter naar elkaar te brengen, komt Burberry Prorsum met blauwe en rode paisley rammers. Ik weet niet wat ze daar dacht bij Burberry, wellicht zijn ze zelf nu ook helemaal uitgekeken op hun doorsnee ruit en zochten ze wat nieuws. Maar ik heb nieuws voor ze, dit is het niet. Laat dergelijke gekke fratsen maar aan Visvim over. Die gekken schijnen hier gewoon mee weg te kunnen komen, maar ik zie hier geen hoolie mee gaan lopen Burberry. Voor je het weet zijn jullie ook die laatste zet vaste klanten kwijt aan Aquascutum.

Het kan natuurlijk zijn dat jij als lezer hier wel mee weg denkt te kunnen komen. En serieus mijn petje af. Maar laat dan hieronder effe achter hoe je denkt deze te gaan rocken. ik ben oprecht benieuwd hoe iemand denkt hier een fatsoenlijk outfit mee te kunnen maken, met dit Burberry Prorsum Paisley Shirt.

Burberry Prorsum Paisley

Tags from the story