Clarks Originals Trigenic Flex,

Clarks Trigenic Blue Suede

Nu wil ik niet beweren dat we hier op OurBubble als eerste fan waren van dit nieuwe model van Clarks, maar ten tijde van onze eerste publicatie over deze nieuwe schoen van Clarks was er verderop op het wereldwijde web nog geen letter te vinden over die Clarks Originals Trigenic. Lucky shot, natuurlijk we hebben niet altijd alle primeurs. Maar voordat iedereen nu weer ligt te slapen, wake up! Clarks heeft nu namelijk ook een redelijk normale colorway van deze schoen gedropt. Geen fancy camo printjes en dergelijk, maar gewoon blauw suède wat de boventoon voert. En das vet. Vraag maar aan Elvis. Deze schoen zou de liefdesbaby van Nike en Yuketen kunnen zijn, wat een rammer. Uiteraard heeft END deze juweeltjes op voorraad en ik vraag me af wanneer de rest van de wereld zich gaat interesseren in deze units. Oh ja, Clarks, UK9 graag, mail effe voor mijn adres.

Clarks Originals Trigenic Blue Suede