Filling Pieces Herfst 2015,

Filling Pieces AW

Hoe een snikhete dag gister ineens nog warmer werd? Filling Pieces dropte vuurwerk in de mailbox. Godverdomme, iedere keer wanneer je denkt dat deze voorloper in minimalistisch luxueus schoeisel de lat niet hoger kan leggen droppen ze weer een top notch nieuwe collectie.

En ook dit nieuwe herfst 2015 seizoen komt Filling Pieces belachelijk hard. Best tof hoe je als merk alle volgende nieuwe luxe sneaker labels keihard te kakken zet door weer een monster collectie te droppen. Net op het moment dat de competitie denkt dat ze in de goede richting gaan met hun collectie wordt er een curveball geworpen die niet weg te meppen valt.

Zo zien we in deze collectie ineens weer een nieuw silhouet op duiken in de Low Ultra. Maar naast een nieuw model maakt Filling Pieces voor deze collectie ook weer eens gebruikt van nieuwe materialen. Mesh in combinatie met 3M op de Low Ultra en Mountain Cuts, Italiaans tanned Texas Grain leder op Low Cuts en handgeweven patronen van stroken 3M. Tel daar de experimenten met contrasterende zolen bij op en je heb een meesterlijke nieuwe drop van Filling Pieces te pakken.

De nieuwe collectie is overigens net binnen bij shops als Mr Porter, Afura, Kith NYC en FreshCotton.

 

Tags from the story
,