Folk Crewneck Sweater Waffle Knit,

Folk Crewneck Sweater

Ja dus ik weet niet hoe het met jou zit, maar gister op kantoor had ik het koud. Die zomer is ver ver weg. En nu kan ik gaan zeiken over een Hollandse klote zomer en dat soort dingen, maar ik kan ook gewoon surfen naar END en daar een vette nieuwe sweater halen. Gewoon om er weer warmpjes bij te zitten. En veel beter dan deze grijze Folk crewneck sweater gaat het allemaal niet worden. Gemaakt van een blend van merino wol in een prima kleurloos kleurtje. Vet wafel patroon erin gebreid en alles. Mooie afwerking verder en een goede fit. Zeg maar precies zoals je een sweater wilt hebben. Los van het feit dat je op 28 Juli nog geen sweater wilt dragen, maar dat is nu gewoon effe niet anders. Volgende week weer snikheet en dan zou je weer wensen dat het frisser was, we blijven Hollanders nietwaar.

Folk Crewneck Sweater

Tags from the story