Gitman Vintage Washed Flannel Popover,

Gitman Vintage Polo Camicia Popover Flannel

Naar mijn bescheiden mening is Gitman Vintage redelijk baas. Oké, de fits zouden net ietsjes slimmer nog mogen, maar iedereen heeft toch wel een kleermaker in de buurt die hij vertrouwd voor lichte aanpassingen aan RTW materiaal? Zo niet, dan is dat wellicht nog voer voor een post later. Maar voor nu ga ik er van uit dat je wel weet waar je terecht moet om de fit van je shirt net wat toffer te maken, wanneer deze off the rack niet geheel naar wens is. Los van het feit of je het dan überhaupt zou moeten kopen. Maar kom maar met een beter alternatief voor deze geniale popover van Gitman Vintage. De kleur is prima voor de herfst, de materialen, verwassen flannel, simpelweg perfect. Oh ja en het is een popover aka polo camicia, dus sowieso scoor je er stijlpunten mee. Rock hem dan ook nog eens over die olijfgroene RRL chino van vanmorgen, mooie bruin suède boots eronder en je stapt vrolijk de herfst in. Ik spotte dit shirt overigens bij East Dane.

 

Gitman Vintage Polo Camicia Popover Flannel

Tags from the story
, ,