Golden Goose Superstar,

Golden Goose Superstar

Ik heb helemaal niets met versleten schoenen. Wanneer ik een vlek op mijn schoenen heb ben ik te lui om Jason Mark spul te halen en het schoon te maken, maar dragen zal ik ze niet snel. Wanneer een schoen niet vuil is, maar gewoon een tikkie bekrast, tsja ook dan zijn ze vaak direct afgeschreven. Hoe tof ik een volledig getrashde raw denim vind, zo gaar vind ik een volledig paar getrashde schoenen. Ik kan er verdomd weinig mee. Oké een paartje Aldens of Red Wings mag een mooie patina krijgen, maar daar is alles mee gezegd.

En heel gek, ik val ineens als een blok voor deze smerige getrashde thriftstore achtige sneakers van Golden Goose. Ik schreef al eens eerder over Golden Goose en eigenlijk is het een Common Projects schoen met een PRPS trashstijl. (ja dat vond ik toen ook al, ja.) En wellicht is het precies die combinatie die mij wel trekt aan deze schoen. De prijs is overigens vergelijkbaar met Common Projects + PRPS, maar dat is weer een ander verhaal. Ik blijf deze Golden Goose Superstar absurd vet vinden, ondanks zijn krassen en heftige prijs.

Golden Goose Superstar

Tags from the story
, ,