Hackett Patchwork Shirt,

Hackett Patchwork Shirt Detail

Het oerstijve en uiterst brave Hackett is ineens hip bezig, niet normaal. Had ik laatst al die Formule 1 promo voorbij zien komen, knallen ze nu ineens Watanabe-stijl patchwork de markt in. En ergens is die een uiterst prima combinatie.

Kijk Hackett is stijf, saai en degelijk. Maar dat is de normale Ralph Lauren lijn ook. Toch is RRL een groot succes en geliefd label onder iedereen met een bovengemiddelde interesse voor menswear. Wanneer Hackett dus genoeg van die Watanbe achtige invloeden gaat verwerken in hun degelijke saai spul, dan kunnen ze nog weleens op een RRL leveltje komen. En das toch best tof. Anyways, het begin is er zeker met dit vette shirt, welke gewoon verkrijgbaar is bij de Bijenkorf overigens.

Hackett Patchwork

Tags from the story
, ,