Incotex Tapered Garment Dyed Chino,

Incotex Garment Dyed Chino Header

We gooien het vandaag weer eens over de Ivyaanse boeg. Geen high tech sneaker geweld, maar gewoon een verdomd goeie chino. Tel daar vanmiddag die perfecte blazer bij op en je hebt enkel nog een goede witte oxofrd cloth button down nodig en een paar fatsoenlijk schoenen om je outfit af te maken.

Mag ik je overigens deze units bij Leffot aanraden? Veel meer Ivy League ga je het niet krijgen. En een bargain als je het mij vraagt. Maar terug naar de broek. Deze komt van het Italiaanse Incotex. Ik meen dat ik wel eerder een stuk tekst over het label heb geschreven, dus als vaste lezer behoeft dit merk geen verdere introductie. Deze garment dyed chino van Incotex is eenvoudig, maar een absolute must have in je garderobe. Gewoon omdat khaki, zeg maar. Incotex haal je bij Frans Boone, of bij END waar ze het label nieuw in de collectie hebben.

Incotex Chino

Tags from the story
0 replies on “Incotex Tapered Garment Dyed Chino,”