Levi’s California Checkered Flannel,

Levi's California Flannel

Nog zo’n item dat je dit weekend niet nodig gaat hebben. Hoe gaar moet het zijn om als retailer nu alle herfstcollecties binnen te krijgen, terwijl de mussen dood van het dak lazeren en je makkelijker een tee en zwembroek kan verkopen dan een flannelen shirt? Nu ken ik retailers die maling hebben aan de seizoenen van de leveranciers en zelf wel effe kijken wat ze doen, maar dan nog. Op dit moment is het niet makkelijk om nog aan de toffe items van de afgelopen zomercollectie van een gemiddeld label te komen, ondanks dat je zou verwachten dat de vraag naar zwembroeken nu hoger is dan in december wanneer de nieuwe zomercollecties weer uitgeleverd gaan worden. Maar hey, ik schrijf alleen maar wat woorden op een site en bepaal noch analyseer wat het beste moment is om die zooi te leveren op basis van de cijfers. Alhoewel ik de product managers wel kan meegeven dat momenteel keyword zwembroek meet traffic genereert dan flannel shirt, maar dat geheel terzijde.

Over een flannel shirt gesproken, deze van Levi’s spotte ik vers in de collectie bij Stuarts London. Fucking fijn shirt, toffe ruit, goed kleurtje, mooie fit en contrasterende drukknopen. Alles klopt aan dit shirt. Dus wanneer ik deze in de herfst nodig ga hebben zal ik eens kijken of ik hem tegen die tijd in de uitverkoop kan meepikken, ze zullen dan wel weer ruimte moeten gaan maken voor tee shirts en korte broeken in schappen.

Levi's California Flannel

Tags from the story