Levi’s Made & Crafted Selvedge Rigid Denim,

Levi's Made & Crafted Selvedge Rigid Denim

Levi’s Made & Crafted, je weet wel dat label dat Levi’s in een iets hoger segment dropt met wat meer tijdloze rammers, dropt ineens een hele mooie raw selvedge denim. Nu kan het zijn dat ik niet goed heb zitten opletten. Maar ik kan me niet herinneren eerder een klassieke raw denim onder dit label gezien te hebben. Meestal was het aan het minstens zo tijdloze LVC om met zulke juweeltjes te komen. Ja en uiteraard heeft de normale Levi’s lijn ook weleens wat selvedge geweld. Maar ik dacht dat Made & Crafted juist voor een ander type klant koos.

Niet dat het me ook maar iets kan boeien wat een merk zou willen zijn. Wanneer ze juweeltjes als deze┬áLevi’s Made & Crafted Selvedge Rigid Denim droppen, dan is het mij allemaal gezegend. Die fit van deze broek is top. Een slim fit gebaseerd op modelletjes uit de jaren zestig, en ik maar denken dat oude jaren enkel voor LVC weggelegd waren. Anyways. De broek van Made & Crafted is dope en is te scoren bij East Dane.

Levi's Made & Crafted Selvedge Rigid Denim

Tags from the story