Maison Kitsuné Classic Cardigan,

Maison Kitsune Cardigan Navy

Nu heb ik onlangs vernomen dat een zekere topwinkel in het Haagse dit label ook gaat voeren, maar ik durf nu nog niet te zeggen wanneer de eerste collecties daar de deur binnen komen vallen. Tot die tijd stuur ik je graag door naar die bazen van bijna hetzelfde niveau maar dan aan de andere kant van het kanaal. END in Engeland heeft precies die items van Maison Kitsuné welke jij nodig hebt in je garderobe. Nee maar echt. Neem bijvoorbeeld deze Maison Kitsuné Cardigan van merino wol en met een belachelijk goeie fit. Zeg me dat je niet naar een dergelijke cardigan op zoek was. Prima te rocken op een wit shirt op een denim, maar ook dressing up met een goed button down shirt op een chino. Veelzijdig als een malle. Voor nu moet je END maar checken voor hun Maison Kitsuné collectie.

Maison Kitsune Cardigan Navy

Tags from the story
0 replies on “Maison Kitsuné Classic Cardigan,”