Mark McNairy Country Brogues,

Mark McNairy Country Brogues

Zoals bekend, ik ben fan van Mark McNairy. Voornamelijk zijn schoeisel vind ik belachelijk goed. Sommige kledingstukken van hem gaan mijn pet te boven, maar al zijn schoenen zijn stuk voor stuk raak. En ook deze Mark McNairy Country Brogues zijn weer helemaal spot on. Gewoon wing tip brogues met een Vibram Wedge zool in het wit met een blauwe tussenzool. En precies dat, dat blauwe kleine randje maakt deze schoen tot wat het is. Dit is iets wat Floris van B. al jaren probeert maar nooit mee slaagt. Mark McNairy gooit het op zijn schoen en bam. Het komt gewoon door de perfect combinatie. Premium Full Grain leder met spierwitte Vibram zolen en dan die blauwe storm welt. Tsja. Ik ben een simpele ziel en ben snel tevreden. En jullie weten, de kwaliteit van Mark McNairy schoenen is dik in orde. Het wordt immers nog steeds gewoon in de UK gemaakt bij Sanders & Sanders.

Mark McNairy Country Brogues

Tags from the story