New Balance M997DOL,

NewBalanceMDOL

Hadden we vanmorgen nog de M998, gooien we hier weer wat heat met de M997. Het is dat ik geen tijd genoeg heb, anders zou ik ook nog een stuk pennen over de M996 in een heerlijke mint kleur. Maar ja, mijn tijd is schaars en ik wil jullie ook niet belasten met meer dan drie posts deze dag. (Laat maar een comment achter wanneer je meer gelul van ondergetekende wenst op een dag overigens.) Dus voor vandaag tijdens de New Balance dag hou ik het even bij deze M997DOL en die M998CTL van vanmorgen. Deze 997 is minstens zo vet als die oranje zomerse rammer van vanmorgen. Deze blauw en tan mix is wellicht iets subtieler, maar daardoor niet minder zomers. En evenals die rammer deze ochtend komt ook deze schoen uit de Amerikaanse fabriek gerolt, for whatever that’s worth. Ernstig tof vind ik overigens die baksteenrode loopzool. Geeft de schoen net nog effe een klassiekere twist. Uiteraard is ook de shape van deze M997DOL spot on en is die wederom vervadigd van enkel premium materialen. Deze schoen vond ik overigens bij END op voorraad, wat dan weer verzendkosten en douane kosten scheelt ten opzichte van shoppen bij Union Made Goods.

New Balance M997DOL

 

Tags from the story