New Balance M998CTL,

NewBalanceMCTL

Vandaag gaan we effe rammen met wat toffe New Balance modellen. Dit label blijft simpelweg briljant. Uiteraard moet je de Made in Asia lijn wel buiten beschouwing laten. De twee versies die je wilt hebben zijn de Made in USA en Made in England varianten. Niets ten nadele van Aziaten, laten we geen oorlog beginnen hier, maar de Quality Control in de UK en USA vestiging lijken wel op een iets hoger niveau te liggen dan die in de massa productie fabrieken. En please correct me if I’m wrong, maar de prijsstelling van de Made in England/ USA versies is dusdanig hoger dat ik vermoed dat ze dit verschil bij New Balance zelf ook wel doorhebben. Dat of het is geniale marketing van een margebeluste product manager. Wat ik dan die betreffende product manager weer niet kwalijk kan nemen, maar ook dat is een ander verhaal.¬†Anyways, vandaag rammen we dus weer eens wat Made in USA modellen het net op. En laat ik beginnen met deze M998CTL. Godskolere wat een heerlijk schoen is dit. Deze schoen is de perfecte combi van modern en klassiek en dat dan uitgevoerd in premium materialenmet een perfecte zomerse colorway. Deze New Balance M998CTL ligt op voorraad bij Union Made Goods,¬†de foto credits zijn voor FreshnessMag.

 

New Balance M998CTL

 

Tags from the story