Nike Air Force One Yacht Club,

Nike Air Force One Yacht Club

Yes, we hebben weer collectief liggen slapen en nu is het tijd om wakker te worden. Een van de frissere drops van de Nike Air Force One is namelijk ineens in de online outlet van Nike beland. En waar het in deze tijd normaal te zijn om voor een frisse schoen 2x de retailprijs te betalen, weiger ik nog steeds om mijn centen aan resellers te geven. En hierdoor kaap je dus makkelijk de frisse schoenen weg die over 5 jaar ineens weer hype zijn. Frissen schoenen voor een prijs dik onder retail, ja mensen het kan gewoon nog. Neem namelijk een voorbeeld aan deze Nike Air Force One Yacht Club. Mintig aqua kleurtje, spierwitte zool en spierwitte veters. Zomers als een malle en gewoon in alle maten volop verkrijgbaar bij Nike.com.

Nike Air Force One Yacht Club

 

Tags from the story
,