Nike Air Max ’87 “White Ostrich”,

NikeAirMaxWhiteOstrichSale

Hoe dan? Nee maar echt, hoe dan? Een witte Max met een Gum zool en een fancy lap leder is gewoon nog ver na de release datum vol op voorraad. En nog erger. De schoen is zelfs al in de sale rekken van Nike.com beland! Kijk dat niet iedereen meer zit te wachten op de zoveelste drop van een AM87, dat snap ik. Maar dat een helemaal witte sneaker met gum zool überhaupt in de salerekken verdwijnt. Shit hey, oude tijden herleven. Het had allemaal nog iets toffer geweest als het hier de AM90 uit dezelfde “White Ostrich” pack betrof, maar hey je kan niet alles hebben. Voor nu kan ik hier al vrolijk van worden. En ik verwacht toch wel dat deze nu binnen een dag uitverkocht raakt, of is die sweetspot kwa prijs nu nog niet behaald door Nike.com?

Nike Air Max White Ostrich Sale

Tags from the story
, ,