Nike Free Ace Black,

Nike Free Ace Detail

Ik weet dat ik jullie deze week heb doodgegooid met Nikes, maar sorry deze laatste release moest ik natuurlijk ook weer mijn mening over kwijt. Ik zag hem enige tijd terug al op de redactie-whatsapp voorbij komen en de discussie was meteen gestart. Welke schoen herken jij hierin?

De conclusie van de whatsapp groep: “Tief een Nike Free 2.0, een Max ’93 en een Huarache Trrainer in de blender met zwarte verf en je krijgt deze schoen.” En ik heb het er fucking moeilijk mee. Ik vind hem vet, ik vind hem lelijk en dan ineens vind ik hem weer vet. Wellicht ben ik net zo schizo als de designer van deze schoen en dat schept een band. Anyways, vlak na de discussie op whatsapp spotte ik de schoen bij FreshCotton waar die dus gewoon op voorraad ligt, wachtend op even schizofrene webshoppers.

Nike Free Ace

Tags from the story
,
0 replies on “Nike Free Ace Black,”