Nike Free Inneva Woven Mid, Black on Black,

nike free inneva woven mid black black header

Ik haat het, serieus. Ik check met enige regelmaat een heel scala aan fashion hippe zooi blogs, maar iedere keer wanneer ik daar wat tofs tegen kom, staat er nooit waar die toffe shit verkrijgbaar is. Of, wanneer het nog niet verkrijgbaar is, wanneer de releasedate is. Nu moet ik dus als een malle gaan zoeken waar je dus deze schoen kan gaan vinden en vanaf wanneer je die daar kan gaan vinden. Maar ja, voor je het weet ga je hem nergens vinden en dropte die vorige week en is die al lang en breed in handen van de resellers gevonden. Want deze schoen is wel van het resell-kaliber. Verdomme deze schoen is bikkelhard!

De Inneva Woven is sowieso een hele toffe schoen, maar in deze nieuwe Mid uitvoering is die mogelijk nog vetter, tel daar een all black colorway bij op en bam. Keiharde schoen, met een heleboel vraagtekens. Waar te koop? Vanaf wanneer? Moet ik in de rij gaan liggen? Of wordt dit gewoon een simpele Nike shop release en kan ik op mijn dooie gemak richting shop sjokken wanneer ik daar tijd voor heb?

Check gewoon Nike.com. Daar ligt die dus op voorraad, in alle maten, keihard!

Nike Inneva Woven Mid Black on Black

 

 

Tags from the story
,