Nike Inneva Woven Coral,

Nike Inneva Woven Coral

Godverdomme, hoe kan dit? De hele wereld holde naar de shops voor die tyfus lelijke Sockdarts, maar de Nike Inneva Woven in een tonal Coral en Mint blijven dagen na de release gewoon nog op voorraad liggen. Hoe de hel is dat mogelijk? Is iedereen fucking gek geworden? Effe serieus. Deze schoen is vele malen vetter dan een Sockdart, dat kunnen we toch wel met elkaar eens zijn? De prijs is nog niet eens al te hoog van de schoen, oké dubbele van de Sockdart maar die gaan inmiddels al voor het viervoudige weg op eBay. Ja er zijn dus mensen gek genoeg om het geld van de Coral en Mint bij elkaar neer te lappen voor een Sockdart, da fuck. Maar mooi nieuws, juweeltjes als deze Inneva Woven blijven dus gewoon haalbaar voor de gemiddelde sneakerfan die niet als een commuter van de bandwagon door het leven gaat. Oh ja, check ze bij Mr Porter, dus.

Nike Inneva Woven Coral

 

 

 

Tags from the story
, ,
0 replies on “Nike Inneva Woven Coral,”