Nike Toki Slip On,

Nike Toki Slip On

Lastig. Ik weet dus niet zo goed wat ik van deze schoen moet denken. Kijk het is Nike, dus vet. En het is een Toki en das normaal gesproken een vette schoen. Maar de good ol’ Toki is van een mid tip omgetoverd tot een slip on. Waarschijnlijk om mee te lliften op het gigantische succes van de Vans Slip-on en alle daarop lijkende schoenen welke in het afgelopen jaar zijn uitgekomen. De klassieke slip on plimsol is nogal een dingetje geworden. Ik gok dat het iets met Nick Wooster en zijn hipheid te maken heeft. Maar Nike heeft dus zijn toffe Toki nu ook in een slip on modeltje gegooid. En op zich is de schoen wel aardig, maar waarschijnlijk had die meer de handen op elkaar gekregen als deze schoen een slordige 3 jaar geleden voor het eerst werd ge├»ntroduceerd. Nu is het gewoon net iets te weinig, iets te laat. Althans, dat is mijn bescheiden mening. Mocht je wel helemaal verkocht zijn en deze Nike Toki de vetste schoen ever vinden, dat kan, check dan vooral deze grijze. Die zwarte is namelijk echt niet tof.

Nike Toki Slip On

 

Tags from the story
,