Nippon Pins,

Nippon Pins

Heel soms komen er kleine projecten voorbij waarvan ik gewoon een bescheiden glimlach op mijn bakkes krijg. En ja dat is zeer sporadisch. Maar dit spul wat ik in mijn mailbox kreeg vond ik grappig. Ik ben niet van de pins, heb daar niet die high fuck fashion punk attitude voor. Maar ik kan ze wel waarderen. Een goed denim shirt met een bescheiden geplaatste pin erop en de fuck it kop van de drager van het shirt, vind ik mooi. Wanneer de pins dan ook nog eens een naambord van het Leidseplein en een set tepels bevatten in het kader van #freethenipple, dan pen ik er wel over. Nippon, de leverancier van dit spul, heeft een eigen webshop waar je meer pins kan vinden. Dus stel je hebt die fuck fashion punk attitude en bent dus heel fashionable, dan moet je effe naar SHOPNIPPON gaan.

Nippon Pins

 

Tags from the story
,
0 replies on “Nippon Pins,”