Thom Brown Loopback Cotton Jersey Crewneck Sweatshirt,

Thom Browne Crewneck Sweater Detail

Bij een uiterst fris paar witte sneakers, die je vanmorgen nog in de sale hebt kunnen meepikken, hoort natuurlijk een goeie broek en uiterst prima sweater. Kijk die broek kan in het geval van die Max’en van vanmorgen iedere willekeurig denim zijn, en zelfs een khaki chino kan nog makkelijk. En die sweater om je outfit af te maken? Ja ieder andere willekeurige sweater volstaat ook hier prima, maar nu je toch net knaken hebt uitgespaard met die prima aankoop van, kan je ook wel effe wat meer centen stukslaan op de beste blauwe crewneck sweater die je kan halen. Uiteraard is die van Thom Browne en uiteraard is die teringduur en uiteraard komt die met die vier kenmerkende witte strepen op de mouw die ieder b-merk nu keihard aan het biten is. Gemaakt in Japan van premium stoffen en nog kan ik de prijs niet verantwoorden, maar fuck it, het is Thom Browne.

Thom Browne Crewneck Sweater

Tags from the story