Barbour x White Mountaineering Bleakazuma Jacket,

Barbour Bleakazuma

Het zijn een heleboel woorden voor het benomen van deze modder vette jas. Dit is alweer het zoveelste seizoen van de collab tussen Barbour en White Mountaineering. Deze Bleakazuma Jacket is gewoon gruwelijk. Een mooie navy blauwe waxed katoenen buitenwerk met een Japanse Tempest print voering. Her en der wat tonal patches op de zakken, de schouders en de manchetten. Oh ja, en de jas an sich is een fish tail parka met een afneembare capuchon. Niet gek, helemaal niet gek. Nu maar wachten tot die zomer echt voorbij is en het weer dagen achtereen regent, dan heb je namelijk echt wat aan dit juweeltje van een jas. Uiteraards core je de hele Barbour x White Mountaineering collectie gewoon bij die gasten van END.

Barbour Bleakazuma

 

Tags from the story
,