Barbour x White Mountaineering Finhara Crew,

Barbour Patchwork

Normaal pen ik niet twee dagen op rij over één collab, maar met deze grandioze drop van Barbour x White Mountaineering voel ik me toch genoodzaakt om er nog een post over te schrijven. Jezus fucking christus wat is die lijn dope. Maar echt. Hoe dan?

Die jas gister was wel tof en zo, maar ze hebben dus ook goede sweaters gemaakt in die collectie. Verdomd goede sweaters kunnen we wel stellen. Wat te denken van deze lamswollen patchwork crewneck. En ja het is patchwork, dus ik sta alweer te springen. Dat patchwork ding wordt niet echt vervelend. Wellicht wel voor jullie als lezers, maar ik word hier dus helemaal gelukkig van. Goeie mix van nietszeggende kleuren ook, grijs met navy en een nog donkerdere tint navy. Helemaal niets is hier dus mis mee. Oké wellicht de prijs, die is voor Barbour begrippen toch redelijk stevig. Maar aan de andere kant, die sweater is ook stevig, dus de prijs is gerechtvaardigd. Uiteraard haal je die trui ook gewoon bij END, daar hebben ze immers alles uit die collectie.

Barbour Patchwork

 

Tags from the story