Barena Slanega Jacket,

Barena Slanega Jacket

Ik ben dus niet van het casual colberts dragen. Ik vind het vet om te zien, maar voel me er zelf zelden happy bij. Een jassie op een chino of een denim, pff, Het blijft zo fucking moeilijk om dat goed te doen. Of je moet natuurlijk deze Barena Slanega Jacket in de kast hebben hangen. Dan is het ineens fucking easy. Ik bedoel, hoe moeilijk kan het zijn om deze jas casual te rocken? Meer casual dan dit colbert kan je het haast toch niet krijgen. Een drieknoops jasje handgemaakt van een wol blend. Rock deze op je denim of een goeie chino. Een goed shirt eronder of gewoon een witte tee. De schoenen? Aldens of die N.D.C. units van deze ochtend. Zelfs ik kan casual een colbert rocken met dit jassie dat ik spotte bij END.

Barena Slanega Jacket

 

Tags from the story
,