Bleu de Paname Teddy Jacket,

Bleu de Paname Teddy Jacket

De bomber, de vasity, de Teddy Jacket, noem het ding hoe je het noemen wilt. Linksom of rechtsom deze jas van Blue de Paname zou je gewoon in je kast moeten hebben hangen. De Teddy Jacket is wat een varsity wordt wanneer fransozen er mee aan de haal gaan. En fransozen en kleding, ja dat hebben ze wel begrepen. En Bleu de Paname gaat al jaren lekker door dat Americana ding een positieve Franse slag te geven. De kwaliteit van hun items is overigens ook altijd wel prima te noemen. Ik heb een aantal crewnecks en shirts er van liggen en ze blijven wonderwel goed in shape na wat wasbeurten. Iets wat andere fashionable hippe labels weleens nalaten. Maar wellicht daarover later meer. Dus designs zijn tof van Bleu de Paname, kwaliteit is dik in orde en de prijs, pff, man. Alle items zijn stiekeme steals voor hetgeen ze brengen. Zo ook dus deze Teddy Jacket. Wollen body, sjaalkraag, katoenen ribbings, alles helemaal top.

Bleu de Paname Teddy Jacket

Tags from the story