Denham Triple Knit Sweater,

Denham Triple Knit Sweater

Waarom schrijf ik eigenlijk zo weinig over Denham? Echt ik kan het niet verklaren. Haast alle items van dit label zijn stuk voor stuk knallers. En toch vergeet ik structureel mijn ogen open te houden voor dit verdomd heerlijke merk. Check nu bijvoorbeeld eens wat ze net in de Bijenkorf hebben afgeleverd. Een Denham Triple Knit Sweater, deze is langer dan je standaard sweater en komt met een omgekrulde boord en manchetten. De lengte van die sweater is dus helemaal prima. Na je long tees deze zomer, wil je die vibe wel doorzetten in de herfst zonder kou te lijden en dat kan dus met deze trui. De naam dankt die aan het feit dat de sweater een vlakverdeling kent waar dezelfde bol katoen op verschillende wijze gebreid is. Best vet ja. En zoals gezegd op voorraad bij de Bijenkorf.

Denham Triple Knit Sweater

Tags from the story