Filling Pieces AW/ 2015 Drop Twee,

FillingPiecesAW

Jezus, fucking, Christus. Wat gaan ze belachelijk lekker bij Filling Pieces. Zoals we ondertussen gewend zijn van het label komt al het moois in twee delen. En hebben we laatst de eerste 2015 AW drop bejubeld, is het nu tijd om de tweede drop van Filling Pieces Autumn Winter 2015 toe te zingen. Kolere, nee echt, deze drop is werkelijk weer keihard.

Net als bij voorgaande drops borduurt ook deze drop weer verder op de bestaande bijna klassiekers van het label. De Low Top en Mountain Cut zie je in alle nieuwe varianten, evenals de Low, Mid en High Top Transformed. Zelfs de runner van Filling Pieces is weer even terug in deze collectie. Wel voor het laatst want hier komt in de zomer een complete refresh van. Dus gegarandeerd dat deze uitvoering een holy grail gaat worden.

Alle modellen komen in verschillende thema’s voorbij. De meest knallende is The Pyramid. Voor deze serie heeft het label gebruik gemaakt van een gerecycled rubberen upper met een pyramide patroon erop. Deze uitvoering is verkrijgbaar in het zwart, wit en knalrood. En het behoeft geen verdere uitleg dat ik verwacht dat deze serie binnen no time uitverkocht raakt.

Maar naast The Pyramid zijn er ook The Leguano, The Paolo White en The ACP Woven. Mijn persoonlijk favoriet is by far The Leguano. Dit model is geïnspireerd door de tropische achtergrond van het thuisland van het brein achter Filling Pieces. En Wanneer iemand zijn roots in een schoen weet te verwerken dan weet je dat je knallers aan je voeten gaat krijgen. Die Leguano is in het Maroon en Grijs verkrijgbaar. Anyways, scroll vooral door alle afbeeldingen hier. En heb nog even geduld. De schoenen zullen deze week pas uitgeleverd gaan worden. Uiteraard weer bij shops als Mr Porter, Colette, Kith NYC, Afura en FreshCotton.