Filling Pieces A/W 2015,

FillingPieces

Niet dat ik geen inspiratie heb en dus nog maar eens wat Filling Pieces het web op trap. Het wil het geval dat na de officiële foto’s van de nieuwe collectie, nu ineens ook een lookbook achtig geheel mijn mailbox binnen kwam droppen. En ik kan mij vergissen, maar volgens mij is dit de eerste keer dat Filling Pieces meer dan enkel schoenen laat zien in de press release.

Nu weet ik niet of dit een voorbereiding is naar meer nieuws van Filling Pieces, dit is puur speculatie en geen enkele andere reden om dit aan te nemen, maar toch. Ineens a la Kith een keiharde kledinglijn droppen zal volledig passen in het “the world is yours” principe waar dit label op gebouwd lijkt te zijn. Ik kan het enkel aanmoedigen. Een van de weinige keren dat ik zou wensen dat de schoenmaker niet enkel bij zijn leest blijft. Maar de tijd zal het leren. En tot die tijd hebben we in ieder geval de strakke foto’s van het “lookbook” van Filling Pieces. Filling Pieces ligt overigens tegenwoordig dus ook gewoon bij all time favo shop Need Supply.

 

 

Tags from the story