Filling Pieces Low Top Transformed Pyramid,

Filling Pieces Low Top Transformed Pyramid Red

Hey pssst… check effe nu FreshCotton. Ze hebben de tweede drop van dit seizoen van Filling Pieces binnen. En in die collectie ziet deze Filling Pieces Low Top Transformed Pyramid in het rood. En godverdomme wat is dit een bikkelharde schoen. Nu zag ik op de twitter feed van Filling Pieces nog meer hype materiaal voorbij komen. Maar ik weet zeker dat je sowieso op deze triple red schoen van het heerlijke Amsterdamse label zat te wachten. En Filling Pieces een beetje kennende is dit uitverkocht binnen no time. En terecht overigens. Andere modellen uit deze drop liggen overigens nu ook op voorraad bij zowel FreshCotton als Afura, mocht je deze toch te rood vinden.

Filling Pieces Low Top Transformed Pyramid Red

 

 

Tags from the story