Folk Storm Check Flannel,

Folk Storm Check Flannel

Het is nog veel te warm om ook maar aan flannel shirts te denken. Maar nadat je vanmorgen al je winterschoenen voor dit jaar hebt gezien, dacht ik dat het ook wel tijd was voor een goed shirt erbij. Nu nog een mooie raw denim voor de winter en je favo outfit is af. Zeg maar dat ik gek ben. Het shirt in kwestie voor je outfit is dit Folk Storm Check Flannel shirt. In het grijs met een indigo ruit. Nu kan je mij nog meer vertellen, maar er is helemaal niets mis met een grijs flannel shirt en al helemaal niet met wat indigo details. Sterker nog, dit kan zo maar jouw favoriete shirt gaan worden deze herfst en winter. De prijs vond ik zelf voor een dergelijk shirt wel een tikkie aan de hoge kant, maar ja, je favo shirt kost nu eenmaal dikke knaken. Je kan het shirt vinden bij Stuarts London overigens.

Folk Storm Check Flannel

Tags from the story