G-Star 3301 Restored Denim,

G StarRestoredDenim

Oké, na dat Denham geweld deze ochtend mocht G-Star natuurlijk niet achterblijven. En laten die lui net ook weer een heerlijke levering bij de Bijenkorf gedaan hebben. Met in die levering, deze puike G-Star 3301 Restored Denim. Een slim fit denim in een toffe zwarte wassing met her en der wat patches en dat soort zaken. Gek genoeg vragen ze er niet eens de hoofdprijs voor. De broek had nog effe wat meer bonus punten verkregen wanneer die van een fancy lap selvedge gemaakt was, maar je kan niet alles hebben. Voor een denim onder de 150,- euro van Hollands Glorie is het een uiterst goed gelukte broek in deze uitvoering. En zwart, ook mooi, want dat matched wel lekker met die sweater van vanmorgen. Zoals gezegd, vind je deze denim ook gewoon bij de Bijenkorf.

G-Star 3301 Restored Denim

Tags from the story