Gitman Brothers Vintage Portugese Flannel,

Gitman Portugese Flannel

Ineens zit iedereen op de Portugese Flannel Bandwagon, ik snap even niet waar het vandaan komt. In de afgelopen jaren heeft nog nooit iemand zich zorgen gemaakt over het feit dat de flannel shirts van een ver grijs verleden uit Portugal kwamen en daar nu nog steeds het maken van mooie flannels meer een kunstvorm dan een wetenschap is. Maar sinds dit jaar moet ineens geroepen worden dat een shirt gemaakt is van een lap stof uit Portugal. Sterker nog, het label Portugese Flannel ligt ook bij allemaal hippe shops op stock.

En begrijp me niet verkeerd, ik vind alles goed en wel, ik snap alleen die spontane hype niet zo. En nu gaat Gitman Brothers in hun Vintage lijn ook pronken met Portugese Flannel in de naam van hun laatste drop flannelen shirts. Om het nog complexer te maken is het Portugese Flannel Shirt Made in USA. Het zal allemaal wel. Het enige dat ik wel begrijp is dat dit een vet shirt is, welke naam het ook zou dragen. En uiteraard ligt dit juweeltje op voorraad bij Need Supply.

Gitman Portugese Flannel