Grenson Grover Full Grain Leather Boots,

Grenson Grover Full Grain Leather Boots

Grenson, wat een heerlijk merk is het toch. Ik heb nu zelf vier paartjes van dit label en stuk voor stuk behoren de schoenen tot mijn favorieten uit de collectie. De pasvorm van Grenson is voor mijn voeten perfect. De afwerking is wat je mag verwachten van een label in deze prijsklasse. En daarnaast zijn alle schoenen ook nog eens tijdloos en onverwoestbaar. Natuurlijk kan je ook voor Alden of Tricker’s gaan, maar dan zit je net effe in een nog hoger segment te vissen. En soms geldt less is more ook voor de prijs van een goed paar schoenen.

Grenson blijft ook continu met nieuwe modellen in de collectie komen, zoals nu bijvoorbeeld deze Grenson Grover Full Grain Leather Boots. Ze hebben nog het meest weg van een Alden Tanker of NST (Norwegian Split Toe), maar dan op zijn Brits. In deze uitvoering komt de schoen op een mooie commando zool, naar mijn bescheiden mening de best passende zool voor een dergelijke boot constructie. Ik spotte zo op voorraad bij Mr Porter overigens.

Grenson Grover Full Grain Leather Boots

Tags from the story