Hender Scheme Presto,

Hender Scheme Presto

Hender Scheme behoeft geen verdere introductie meer lijkt me. En zowel, dan zou ik zeggen lees mijn eerdere item over Hender Scheme dan nog even. In het kort, de schoenen zijn schreeuwend duur en bijna allemaal heel vet. Een enkele schoen is wat minder geslaagd, maar voor het gros geldt dat het porno is.

En toen was daar deze Hender Scheme Manual Industrial Porduct 12, ook wel bekend als Hender Scheme Presto. De Presto is die lightweight uber comfortabele sneaker van Nike. Naar mijn bescheiden mening een van de vetste en origineelste modellen ooit geproduceerd. Een typische hate it or love it schoen, maar het lijkt me duidelijk in welk kamp ik zit.

Die lightgewicht sportschoen is nu ook door Hender Scheme in een hommage uitgebracht. Wellicht reeds gespot op de grotere blogs, maar vandaag ook voor het eerst gespot in de online shops. END heeft deze dus op voorraad. En ik heb het moeilijk met deze schoen. De uitvoering is erg dope en alles, echter zoals Leon Witherow (Prestology) al zei op Insta, “Mooie materialen, goeie premium kwaliteit, maar het voelt als het plaatsen van lederen stoelen in een Formule 1 wagen.”  Ben je dus meer 911 of 911 GT3 RS?

Oh ja, die maten die aangegeven staan op stock bij END zijn vage Japanse varianten op de OG Presto maatvoering van S tot XXL, in tegenstelling tot de normale UK sizing die ze bij END hanteren. Dus niet schrikken van de voorraden.

Hender Scheme Presto