N.D.C. Ronan Softy Oliva,

ndc Ronan Softy Oliva

Dit is weer een typisch geval van “je moet er van houden”. Een beetje zoals die Compton plaat van Dre. Je vindt het tof of volledig ruk en er is geen in between. En net als de laatste Dr. Dre vind ik deze schoenen moddervet. Deze schoen is de sneaker versie van een Alden cap-toe boot of Parajumper. Alleen komt deze N.D.C. dan met een cupsole eronder. Wel tof dat ze in ieder geval de zool dusdanig hebben gemaakt dat het lijkt als een Goodyear Welt, of zelfs wel een Storm Welt. Ik gok overigens dat het gewoon oldskool AF1 welt is, dikke laag lijm met wat stiksels voor de fancy-ness. Maar het mag. Zeker gezien het feit dat we het hier gewoon over een sneaker hebben en de prijs van deze sneaker niet eens de prijs van een Common Projects schoentje overtreft. En dat voor toffe handgemaakte shizzle. Niet gek, helemaal niet gek. Je vind deze N.D.C. Ronan Softy Oliva gewoon in Sluis bij Frans Boone.

ndc Ronan Softy Oliva

Tags from the story