Nike Air Huarache Light Navy,

Nike Air Huarache Light

Die Nike Air Huarache Light blijft na al die jaren nog steeds een vette schoen. Ik snap eigenlijk niet hoe de normale Huarache zo mainstream is geworden en dat het gros van de mensen deze iteratie van de Hua links laten liggen. Maar ja, zo snap ik wel meer niet. Die Levi’s x Patta collab bijvoorbeeld, ook zoiets wat ik totaal niet begrijp. Ik snap het zelfs zo erg niet, dat een post erover schrijven schier onmogelijk bleek. Maar dat geheel terzijde, terug naar de Huarache Lights.

Deze versie in Navy met een witte midzool en gum loopzool spotte ik bij die boys van FreshCotton. En deze Huarache Light is dus dope. Net als de Hurache Light FB die in de sale is bij END, maar dan dwaal ik weer af. Sowieso Navy met spierwit is een prima combinatie en die Huarache Light kan iedere kleur wel handelen. Bij de OG Huarache Light was de maatvoering echt brak trouwens, weet niet of het met de huidige retro’s meer true to size is dan vroeger, maar hey bij FreshCotton is de klantenservice top, dus mocht je onverhoopt de verkeerde maat hebben, dan fixen die boys dat wel.

Nike Air Huarache Light