Nike Free Hypervenom Low,

Nike Free Hypervenom

Hoppa, het is weer vrijdag. Dus we hebben weer een rammer uit de Nike Outlet voor je. Dit is zeg maar de low top broeder van die schoen van vorige week. Daar ik vorige week de reactie kreeg dat deze in een lage uitvoering beter zou zijn dan de high top ben ik gaan zoeken en uiteraard lag dit juweeltje ook gewoon in de outlet. Helemaal begrijpen doe ik het niet. Deze schoen is geen outlet materiaal. Deze schoen ga je over 10 jaar over terug denken en spijt van hebben dat je hem nu niet gekocht hebt. Helemaal voor deze prijs. Een dikke sale rammer is het niet. Maar ieder schoentje zo tof als deze voor een prijs lager dan 100 euro is de moeite van het meepakken waard. Wat mij betreft had de zool ook prima wit mogen zijn, maar voor de afwisseling kan het prima. Dus mijn tip deze week, scoor deze Nike Free Hypervenom Low.

Nike Free Hypervenom