Nike Free Hypervenom Mid FC,

Nike Free Hypervenom Mid FC

Zo waar ben ik het deze vrijdag niet vergeten. De Friday Factory Outlet Find. Bam. Dit is wederom een hate it or love it gevalletje. En ik vind deze dus echt dope. Gewoon weer een hybride schoen ding welke naar mijn bescheiden mening goed uit pakt. Stiekem klopt veel aan deze Nike Free Hypervenom Mid FC. De zool is natuurlijk nog altijd even prima en toffer dan een zaalvoetbalzooltje. Het bovenwerk komt in stellig grijs met een dikke mat gouden Swoosh er bovenop. En dan de schacht van de schoen, camo 3M. Nu kent de frequente mijn voorliefde voor alle sneakers met 3M en zal het je dan ook niet verbazen dat ik hier weer om sta te juichen. Tel bij dit alles dan de asymetrische vetersluiting en je hebt een juweeltje in je handen. En dat alles voor net iets meer dan 100 euro dankzij een prima Outlet prijs van Nike!

Nike Free Hypervenom Mid FC

Nike Free Hypervenom Mid FC

 

Tags from the story
,