Sunnies by Han,

Sunnies by Han

Jawel joh, wat zei ik nu vanmiddag nog over fotografie? Yes, die lui van Afura hebben het dus wel begrepen. Godskolere wat een strakke platen hebben ze laten schieten door Luca Halma. Hier hebben ze toch effe het concept wel lekker uitgedacht. Je zonnebril speelt natuurlijk altijd met licht en precies dat komt hier met die scherpe contrasten en schaduwen wel lekker duidelijk in beeld gebracht. De lijn zelf mag er verdomme ook wel zijn hoor. Sunnies by Han, van die Deense designer met die SEO technisch onmogelijke naam, Han KjĂžbenhavn. Mijn persoonlijke favoriet laat zich makkelijk raden, ik ben ouderwets en val meteen voor die State bril. Klassiek kwa lijnen, maar helemaal hype vanwege die transparante poten. Fuck de volledig transparante monturen, deze duotone bril wil je gewoon echt hebben.